Kezelési módok


MESO LASER KEZELÉSEK:

Brilliáns kezelési programok a feszesebb bőr és a ránccsökkentés érdekében

Ránctalanító kezelések - Lézeres Mezoterápia TataMeso Laser Laser & Mesotherapy 60’ (Meso Laser Lézeres mezoterápia)

A kezelés célja: ránctalanítás, erőteljes tömörítés, feszesítés, pigment halványítás, revitalizálás, öregedési folyamatok hosszú távú lassítása
(Megjegyzés: A kezelések célja természetesen függ az alkalmazott hatóanyagoktól.)

A fókuszált mezoterápiás protokoll kezelés menete:

 1. Smink eltávolítás és vizes bázisú hatóanyagok felszívódását javító mélytisztítás: PURE FACE HABBAL (1x vagy 2x)
 2. Alapos vizes törlővel történő áttörlés
 3. Kémiai peeling felkenése: BETA HYDROXY 6 vagy 12%. Hatóidő: 3-8 perc ebből géppel való bedolgozás 1-3 perc. (Elektroporáció használata itt: 50%-on!)
 4. Alapos vizes törlővel történő áttörlés
 5. Hatóanyag előkészítés: SZUPERKONCENTRÁTUMOK és AMPULLÁK
 6. Méregtelenítés: 1 ml GLUTATHION ampulla belenyomkodása
 7. Elektroporációs hatóanyag bedolgozás: arc esetében 5 szektort különböztetünk meg. Egyenként 5-6 percig kezeljük ezeket a szektorokat. A hatóanyag koktélt, és a szuperkoncentrátumokat folyamatosan és cseppekben adagoljuk, de csak abba a szektorba ahol éppen dolgozunk.
 8. Alapos vizes lemosás főleg a hajtöveknél, majd száraz törlővel történő áttörlés
 9. Záró maszk alapos benyomkodása: 1 pumpányi MIRACLE MASK + 1-2 pumpányi YOUNGERNIZER vagy MYSTIC FRUITS
 10. Fényvédelem: optikailag fiatalító hatású WonderPearls gyöngypúder

A fókuszált mezoterápiás kezelések heti szinten akár 2x 3x is elvégezhetőek, de alkalmazhatjuk kúraszerűen, heteken keresztül hosszú távon is a kezeléseket.

Ami ajánlott és bizonyítottan célszerű, az a 10 napon -2 héten belüli kúraszerű alkalmazás, ( 5 x 10 x ) kúra után pedig 6 hetente, kéthavonta egy -egy emlékeztető kezelés, amit évente ismételni lehet.

Ránctalanító kezelések - Lézeres Mezoterápia TataMedical Laser – Focused Mesotherapy 45’ – (Medical Laser – Fókuszált mezoterápia)

A kezelés célja: a tű nélküli mezoterápia 6x erősebb alternatívájaként, célja a ránctalanítás, feszesítés, pigment halványítás, revitalizálás, prevenciós kezelések csak sokkal hatékonyabban mint eddig.

Medical Laser – Laser radiation 1-20’ – (Medical Laser – Intenzív kollagén indukciós vagy gyógyászati célra alkalmas lézer besugárzás)

A kezelés célja: nagy teljesítményű lézerbesugárzással történő rejuvenáció, ami a készülék beállításától függően lehet erőteljes kollagén indukció, prevenció, sebgyógyítás, akné kezelés, rosacea, irritált bőr kezelése, herpesz-, övsömör-, pikkelysömör kezelése, hajhullás kezelés,

Ránc-megelőző kezelések - Lézeres Mezoterápia TataMeso Laser Wrinkle Treatment (Local) 30’ (Meso Laser Lokális Ránckezelés)

A kezelés célja: lokális ráncok feltöltése (szájkörnyék, szemkörnyék, szemöldök közti mély ráncok)


EGYÉB  KEZELÉSI MÓDOK

Dermapen - Bőrfiatalítás Lézeres Mezoterápia TataDermaroller és Dermapen - Lézeres Mezoterápia, esztétikai tetoválás Tata1.Dermaroller henger és dermapen készülékes kezelés hatása.

 • Hámréteg felső rétegének tömörödése
 • regenerálódik a felső hámszövet
 • Penetráció:segiti a hatóanyagok mélyebbre jutását
 • javul a microcirculaciós és collagénindukciós folyamat.

Anti-aging kezelések - Lézeres Mezoterápia, esztétikai tetoválás Tata

Gyulladások csökkentése

 • a megfelelő hatóanyagok mélyebbre bejuttatásával csökkennek a bőr gyulladásos folyamatai így eredményesen használható érzékeny, irritált,rosoceas , acnés,pattanásos bőr javításra.

Eredményessége:
Regenerál, az elért tömörebb bőrszövet miatt a lifting kezelések is eredményesebbek. Főleg a felső hámszövetben látható javulás.

A dermaroller újabb változata a dermapen. Ez egy kis készülék melynek végére apró tűs henger helyezhető, mélység és sebesség állítás is lehetséges rajta. Előnye a dermaroller szemben, hogy kisebb területeket is lehet kezelni így a szemkörnyék kezelése és lokális bőrhibák javítására kiváló megoldás.

Mind a dermaroller és a dermapen minden vendégnek a sajátja a fertőzés elkerülése miatt. Egészségügyis szakember lévén, különösen odafigyelek a sterilitásra és higiéniára. Épp ezért a több évi pályafutásom alatt fertőzés egy vendégemnél sem fordult elő.

2.Hajkezelések

Hair Booster - Lézeres Mezoterápia Tata, Esztétikai Tetoválás Tata
A tű nélküli lézeres mezoterápiás hajkezeléseknél elsősorban a Hair Boster nevű anyagot használjuk, ami magas koncentrációban tartalmaz:
 • H vitamint ( biotin a hajat  erősebbé fényesebbé teszi )
 • F,E,Provitamin B és koffein összetétele hatékony kezelési formát biztosít

Mikor beszélünk hajhullásról, mikor szükséges jobban odafigyelni rá, mit tehetünk ellene?

Ha 100 szálnál több hajszál hullik ki hajhullásról beszélünk. A hajhullás lehet foltos és szétszórt. H a szőrtüszők és a bennük található hajszemölcs elpusztul, az maradandó kopaszsághoz vezet. Azonban ha a hajszemölcs megmarad, akkor átmeneti kopaszság alakul ki, melyet mezoterápiával eredményesen lehet kezelni.

A hajkezelés célja, hogy a hajszálakat létrehozó mátrixsejtek osztódását serkentsük, és segítsük  a keratinképzést a hajas fejbőrön, valamint annak anyagcseréjét fokozzuk, hidratáljuk.
Így a kezelés során bejutnak a hajgyökerekhez azok a növekedési faktorok, vitaminok, aminosavak, ásványi anyagok, minden ami a haj növekedéséhez, táplálásához, regenerálódásához szükséges.

Mikor ajánlott a mezoterápiás hajkezelés?

 • Hajhullás ellen
 • Hajritkulás elkezdődésekor
 • Hajnövekedés elősegítésére
 • Hajszál vastagodása érdekében
 • Haj dúsítására
 • Haj regenerálásra (pl. festett, igénybe vett, dauerolt haj esetén)
 • Haj erősítésére,vékony szálú,töredezett hajnál,
 • Korpa és szebhorrea megszüntetésére
 • Hajfelvarrás utáni fejbőr gyógyítására

Hajkezelések - Lézeres Mezoterápia TataSajnos a bőr meglehetősen ellenálló, a hajas fejbőr is, így külsőleg és szájon át sem lehet bejuttatni elég mennyiségű hatóanyagot ahhoz, hogy ezek a kúrák eredményesek legyenek. Vannak olyan hatóanyagok, amik nem is szívódnak fel a bőr felszínén át, a samponok pedig csak pár percig maradnak a fejbőrön, mivel lemossuk.

A hajas fejbőrben a szőrtüszők 2-3 mm mélységben vannak, ezen a részen a legintenzívebb az anyagcsere. Így hát nem meglepő, hogy a kezelés is akkor a legeredményesebb, ha ilyen mélységbe juttatjuk be a hatóanyagokat.


 

Tű nélküli mezoterápia - lézeres mezoterápia Tata, Esztétikai tetoválás TataHa az erre alkalmas tű nélküli mezoterápiás készülékkel tudjuk bevinni a hatóanyagokat, akkor a bőrben szinte maximális lesz a koncentráció.

EREDMÉNY:

 

-a megvastagodott és megerősödött hajszálak és az egészséges hajas fejbőr.