Fókuszált mezoterápia & MEDICAL LAZER


Lézeres Mezoterápia Tata, Esztétikai Tetoválás TataA Meso Laser – Fókuszált mezoterápiás kezeléseket kimagasló szakértelemmel, csak kevés helyen végeznek, ellenben a hagyományos mezoterápiával, amelyeket már egyre több kozmetikában megtalálhatsz.

A Meso Laser fókuszált mezoterápia kezeléseit nem szabad összetéveszteni a tű nélküli hagyományos mezoterapiával. A régebbi mezoterapiás készülékek alkalmazásával az ilyen magas színvonalú, mélyen ható esztétikai beavatkozás, prémium kategóriás terápiák nem voltak megvalósíthatóak, a gyengébb frekvencián működő készülékek kisebb hatékonysággal bírtak.

Lézeres Mezoterápia Tata, Esztétikai Tetoválás TataA Meso Laser – készüléknek köszönhetően a mezo-lézer kezelések azért váltak rendkívülivé és egyedivé,  mert a lézer és az elektroporációs kezelés ötvözése eredményesebb  kezelési eljárást és intenzívebb hatóanyag bejuttatás valósított meg a mélyebb szövetrétegekbe, a látványos és tartós hatás érdekében.

Lézeres Mezoterápia Tata, Esztétikai Tetoválás TataNem utolsósorban a kezeléshez használt AgeAttraction ampullák, termékek hatóanyag koncentrációja rendkívül magas.

Lézeres Mezoterápia Tata, Esztétikai Tetoválás Tata

A lézeres mezoterápiás kezeléseket erre hitelesített szakemberként végzem

Hitelesített szakemberként végzem ezeket a kezelések, így abban biztos lehetsz, hogy a lehető legjobb és leghatékonyabb kezelési eljárást fogom alkalmazni bőrödre, minden mellékhatás, kellemetlenség és fájdalom érzet nélkül.

Készülékem a Meso Laser nagy teljesítményű fókuszált elektroporációval végzi a feltöltő kezeléseket, így a steril hatóanyagok, koncentrátumok 5-8 mm-es mélységben fejtik ki hatásukat.

Hatóanyagok menüpont alatt olvashatod, hogy milyen jelentősége van a minőségi kozmetikumoknak, most csak annyi, hogy mivel az AgeAttraction szuper prémium kategóriába tartozó egyedülálló koncentrátumaival dolgozom végig a kezelések alatt, ezért azonnal látványos és tartós eredmények érhetőek el. Ez a kezelési technika jóval egyszerűbb megoldást kínál a ráncaid csökkentésére, arcon, fejbőrön, testen lévő esztétikai problémára, mint sok más eljárás. Rövid idő alatt is látványos és tartós eredmények érhetőek el, ellentétben a sebészeti beavatkozásokkal.

A tűs mezoterapiás eljárások kombinálásával ( dermaroller, dermapen, mezoterapiás pisztoly ), személyre szólóan állítom össze a kezelési kúrákat. Egészségügyi szakemberként megbízható magas színvonalú szolgáltatást találhatsz meg nálam, nem utolsósorban mindez elérhető áron!

Minden korosztálynak ajánlott, férfiaknak is!