Fókuszált mezoterápia


Lézeres Mezoterápia Tata, Esztétikai Tetoválás TataA Meso Laser – Fókuszált mezoterápiás kezeléseket kimagasló szakértelemmel, csak kevés helyen végeznek, ellenben a hagyományos mezoterápiával, amelyeket már egyre több kozmetikában megtalálhatsz.

A Meso Laser fókuszált mezoterápia kezeléseit nem szabad összetéveszteni a tű nélküli hagyományos mezoterapiával. A régebbi mezoterapiás készülékek alkalmazásával az ilyen magas színvonalú, mélyen ható esztétikai beavatkozás, prémium kategóriás terápiák nem voltak megvalósíthatóak, a gyengébb frekvencián működő készülékek kisebb hatékonysággal bírtak.

Lézeres Mezoterápia Tata, Esztétikai Tetoválás TataA Meso Laser – készüléknek köszönhetően a mezo-lézer kezelések azért váltak rendkívülivé és egyedivé,  mert a lézer és az elektroporációs kezelés ötvözése eredményesebb  kezelési eljárást és intenzívebb hatóanyag bejuttatás valósított meg a mélyebb szövetrétegekbe, a látványos és tartós hatás érdekében.

Lézeres Mezoterápia Tata, Esztétikai Tetoválás Tata

 

A tűs mezoterapiás eljárások kombinálásával ( dermaroller, dermapen )személyre szólóan állítom össze a kezelési kúrákat. Egészségügben végzett kozmetikus szakemberként megbízható magas színvonalú szolgáltatást találhatsz meg nálam, nem utolsósorban mindez elérhető áron!

Minden korosztálynak ajánlott, férfiaknak is!